JEUGDTORNOOI 2021

Geachte sportliefhebber,

Het bestuur, trainers en spelers van LEEUW BRUCOM hebben het genoegen jullie club uit te nodigen op hun jaarlijks tornooi editie 2021 dat zal doorgaan op zaterdag 1 mei 2021 (U17 + U21) +zondag 2 mei 2021 (U15) op onze site PIJNBROEKSTRAAT en op zondag 9 mei (U6 t.e.m. U13 + U13meisjes + U16 meisjes) op onze site LOTSTRAAT.

In deze onzekere tijden kunnen we helaas niet in een glazen bol kijken of we omwille van de COVID pandemie ook daadwerkelijk het tornooi kunnen laten doorgaan, maar we gaan uit van het positieve scenario dat er toch wel versoepelingen in het verschiet liggen en willen dan ook elke mogelijkheid te baat grijpen om alle jeugdspelers toch enig voetbalplezier te kunnen aanbieden.

We hopen jullie talrijk te mogen ontvangen op ons tornooi waar Fair Play en voetbalplezier centraal zullen staan, meer dan ooit na een toch wel bizar voetbalseizoen.
In bijlagen de aankondiging van het tornooi alsook het inschrijvingsformulier.
Gelieve het inschrijvingsformulier ingevuld terug te sturen.
Voorziene afsluitingsdatum is 31 maart2021.

Met sportieve groeten,
Danny Boeykens (Tornooien LEEUW BRUCOM) & Herwig Wijnants (Events LEEUW BRUCOM)

tornooien@leeuw-brucom.be