LEEUW BRUCOMDe wedstrijdbal werd geschonken door:


P2 Heren

P1 Dames

P4 Heren

Res A


Dag spelers en ouders,

Het productiehuis Roses Are Blue, bekend van Down The Road, Durf Te Vragen en De Code van Coppens, is volop bezig aan het tweede seizoen van De Wonderjaren. Een programma over opvoeden waarin Siska Schoeters antwoorden zoekt op de vragen van ouders.

Eén van de onderwerpen die we graag aan bod willen laten komen gaat over ‘woke zijn‘; bewust zijn van sociaal onrecht in de samenleving. Heel wat jongeren zijn hier zeer gevoelig voor, ouders weten niet altijd even goed hoe ermee om te gaan.

Daarvoor komen we op woensdag 16 november tijdens de trainingen ‘s avonds (19 uur) bij jullie voetbalploeg op bezoek. Siska Schoeters zal geschrapte/niet-woke fragmenten van f.c. De Kampioenen laten zien en naar jullie mening polsen.

Omdat wij veel verschillende meningen willen horen, zou het fijn zijn als er een divers publiek aanwezig is. Voor de uitzending krijgen jullie de opname te zien, dan is het mogelijk om opmerkingen te geven. Zo zijn we zeker dat iedereen tevreden is met het resultaat.

Hebben jullie zin om op 16 november deel te nemen aan de opname? Laat dan zeker iets weten! Jullie vrienden en familie zijn ook welkom!

Wij kijken er alvast naar uit.
Het Wonderjaren Team. Nieuw… Bestel vanaf nu je training, sporttas, coachvest of regenjas, bedrukt met het Leeuw Brucom-logo en je naam, rechtstreeks via onze clubshop.
En natuurlijk ook je inschrijfpakket.En wisten jullie dat je Leeuw Brucom ook vanuit jullie luie zetel kunnen steunen? Neen…wel heel eenvoudig:
bij een volgende online-aankoop
ga je eerst via

trooper.be/9246leeuw-brucom 


Vrijwilliger, Trainer of Afgevaardigde bij Leeuw Brucom

Zonder vrijwilligers geen verenigingsleven wordt wel eens gezegd, en dat geldt natuurlijk ook voor onze vereniging. Een club met meer dan 300 leden leiden vraagt de dag van vandaag heel wat inspanning.
Daarom zijn ook wij altijd opzoek naar gemotiveerde medewerkers die zich in meer of mindere mate kunnen en willen inzetten voor onze club. Een paar dagen per jaar tot een paar uur per week in een aangename en leuke sfeer meewerken aan de sportieve en extra sportieve opvoeding van onze jongeren. Iets voor jou?
Neem contact door bij voorkeur via dit document.
Uiteraard kan u ook altijd contact opnemen via de coördinator van uw team of door een mailtje te sturen naar secretariaat@leeuw-brucom.be
PR Manager Leeuw Brucom: Peter.musch@telenet.be