Archief

IP 2 maart 2024 : Leeuw Brucom – Femkes Westhoek Diksmuide 1-2.
In een nerveuze wedstrijd toonde Diksmuide zich sterker dan Leeuw Brucom. Diksmuide kwam in de eerste helft al tot 2x toe op voorsprong. Onze leeuwinnen worstelden vooral met zichzelf en slaagden er niet in ondanks de vele goeie wil, de West-Vlaamse doelvrouw te bedreigen.
Kop op dames! Volgende week beter op Mazenzele.
IP 24 februari 2024:
Kester-Gooik – Leeuw Brucom 1-3
In het hol van de Leeuw behaalden onze Leeuwinnen een schitterende en belangrijke zege voor het behoud. De zeer talrijke toeschouwers zagen een spannende derby, maar in de 2e helft kantelde de wedstrijd verdiend in ons voordeel zeker toen Gooik nog 20 minuten met 10 verder moest na een spijtige rode kaart van hun keepster. Het feestje was voor ons🥳! Proficiat dames! (D.M)
Meisjes U13 17 februari 2024: Vandaag waren de weergoden ons goedgezind om er een leuke match van te maken. We wonnen 3-9 van Jong Dendermonde.
Op deze manier blijven we ook na Nieuwjaar ongeslagen.
Goed bezig ladies! ⚽️🥳❤️
Meisjes U13 24 februari 2024 waren ook vandaag niet te stoppen. Ze wonnen 4-12 van onze vrienden van Lennik.
Leuke match met enkele mooie acties. Topteam! ❤️💛⚽️
10 februari 2024 IP Leeuw Brucom- Bredene
Tegen de leider van aan t zeetje met hun topschutter was niets te beginnen, gelukkig bracht de verjaardag van Camille de nodige troost… Kop op dames!
P2 18 februari 2024. Jawel de 6 op 6 is een feit!
Na een bloedstollende wedstrijd winnen onze Leeuwen met 1-0 tegen Herne!
IP 27 januari 2024 : Drongen – Leeuw Brucom 6-1
Vanaf het begin Drongen onze tegenstanders aan en al vlug stond het 3-0. Na de rust konden we meer weerwerk geven en scoorden nog een beauty. Voldoende om vreugdevol het Gentse nachtleven in te duiken met onze lokale experte….(D.M)
IP 3 februari 2024: Leeuw Brucom – Herent 0-5
Onze Leuvense vrienden waren te sterk voor ons, al had de match heel anders kunnen zijn toen onze eerste aanval strandde op de lat…. (D.M)
Come-on Leeuw Brucom !
13 januari 2024. IP : RWDM-Leeuw Brucom 3-1. Ondanks de vele afwezigen een zeer verdienstelijke prestatie van onze moedige dames. 😊😎(DM)
Zo kan het ook !! Een zeer leuke en super sportieve derby tussen onze U9 en FC Negenmanneke . Oude bekende Joris was bezoekende coach van dienst. Score.. onbekend, maar iedereen tevreden
Ook onze U11 kwamen goed uit de startblokken na de winterstop.
Het team van coach Maarten wonnen ruim van Lembeek.
Ook winst voor onze U10. Het is 7-3 geworden tegen Inter Brussel.
Jeugdcoördinatoren Erwin en Ronny zagen dat het goed was.
IP : Drongen – Leeuw Brucom 6-1
7 januari 2024. IP – BX Brussels 3-3
In een spannende en vooral sportieve vriendschappelijke wedstrijd hielden beide ploegen elkaar in evenwicht en speelden vooral ook wat Kerst- en Nieuwjaars calorieën kwijt(DM)
10 december 2023. P2 wint derby met 5-1 van Oetingen en neemt 3 belangrijke punten.
Dank aan de matchbalschenker verswinkel Daisy & Rene.
Dank ook aan Alain Decuyper loodgieterij voor de warme coachjassen want die kwamen van pas vandaag. (D.M)
9 december 2023. IP : Merchtem – Leeuw Brucom 2-2
Voor de 2e week op rij weten onze Leeuwinnen een 0-2 achterstand nog ongedaan te maken. De prestatie van vandaag is des te heroïscher als je weet dat we na de rust ook nog eens tegen een sterke tegenwind moesten opboxen. Proficiat Leeuwinnen!!!!!! (D.M.)
9 december 2023. Ook onze U11 speelde vandaag hun laatste wedstrijd voor de winterstop thuis tegen Herne. In winterse weersomstandigheden is het heel veel tegen net iets meer geworden. Proficiat team en coachen Maarten en Zachary
9 december 2023.Richtlijnen van coach Maj-Lene werden duidelijk goed opgevolgd.
Onze U9 wonnen de derby tegen Vlezenbeek met overtuigende 20 – 12 cijfers. De ploeg van coach Maj Lene sluiten op deze manier deel 1 van de competitie af met slechts 1 verliespartij. Dikke proficiat

Seizoen 2022 -2023

14 mei 2023. T is gebeurd! Onze P4 winnen de wedstrijd tegen Boutersem met 1-0! 🏆 Door enkele fusies in derde en andere factoren zijn ze al zo goed als zeker van de promotie! Wat een gasten! 😍😍😍
7 mei 2023. Jawel! De Budingse bus was op tijd en bleef gedurende 120 minuten op het veld geplaatst. Onze jonge Leeuwen slaagden er desondanks wel in om 2x door de blokkade te knallen! Een welverdiende 2-1 overwinning brengt onze P4 naar de volgende ronde! Alsook bedankt aan het Leeuwse legioen voor de onvoorwaardelijke steun! Klasbakken! #VamosLeeuwBrucom❤️💛
Onze P2-3 eindigde 7e op het internationaal tornooi van Rhodienne met allemaal blije en bekende gezichten! Proficiat leeuwinnen!
Onze u13 meisjes wonnen hun laatste competitiewedstrijd thuis tegen RWDM met 4-0. Gedurende het hele seizoen hebben we laten zien dat we een heel voetballende en mooi combinerende ploeg zijn. We vechten voor elkaar zoals echte leeuwinnen! Goed gedaan meisjes!
Ook onze U17 speelde kampioen!!!
Goed gedaan mannen!
Tony Paridaens blikt terug op een geslaagd jaar met Leeuw Brucom: “Eindronde was de bekroning van een fantastisch seizoen” Lees verder in Het NB.
Met 3 zijn we!
P1 dames speelt eindronde om naar 2de amateur te gaan
P2 die de eindronde mag spelen om naar eerste provinciale te gaan
Onze P4 die de eindronde speelt om naar 3de provinciale te gaan!
Wat een zondag, wat een jaar, wat een club!
Daarbovenop speelt onze U17 ook nog kampioen
#VamosLeeuwBrucom ❤️#VamosKris ❤️#VamosLeeuwBrucom ❤️
P1 wint met 9-1 van Tienen en eindigt zo mooi derde in 1e provinciale met maar liefst 107 gescoorde doelpunten, allemaal beauties uiteraard!
Hop naar de eindronde met 16 ploegen voor promotie naar nationale met een eerste wedstrijd in rechtstreekse uitschakeling voorzien op 7 mei tegen een nog te loten tegenstander. Proficiat Leeuwinnen en staf!
Ook onze U17 speelde kampioen!!! Goed gedaan mannen!
P2- Zemst 4-3
Onze Leeuwinnen buigen 0-3 achterstand op grootmoederswijze om naar 4-3 winst en is nu zeker van behoud in 2e provinciale.
Proficiat Dames !
P1 wint op Wijgmaal met 1-4.
Onze leeuwinnen werkten hard en toonden gans de wedstrijd dat ze de sterkste waren met de ref als loslopend wild.
De 3e plaats is een feit!!!!
Proficiat dames!
Onze u13 meisjes wonnen overtuigend een vriendenmatch tegen Sint-Gillis Dendermonde.
Iedereen welkom om met deze toffe bende eens te komen meetrainen op maandag (18u15-19u30) en woensdag (18u-19u15).
Dames P1: De gevolgen kunnen dramatisch zijn als uw tegenstander (OHR Huldenberg)forfait geeft…
Prettig Carnaval!!!
16 maart 2023. Een geluk dat we die wedstrijd herzet hebben 😅 Onze P2 won de felbevochten wedstrijd tegen Herne met 3-1!
Dankzij de wedstrijdbal van Vitesske konden onze Leeuwen een versnelling hoger spelen op de momenten dat het nodig was!
Zo pakken we een 12/12
#VamosLeeuwBrucom ❤️💛
17 maart 2023. P2 wint belangrijke match om behoud in 2e provinciale en overklast Heide Linter met maar liefst 10-2. Proficiat dames!
12 maart 2023 op Leewkens Teralfene.
P2: Na een 1-0 achterstand vochten we terug naar een welverdiende 1-2 overwinning.
10 maart 2023
P1 wint op eerste achtervolger Holsbeek met 1-7. Sterke partij van onze Leeuwinnen die er zin in hadden en toonden dat we tot de top van eerste provinciale behoren!

5 maart 2023. Footlunch op Leeuw Brucom opnieuw groot succes. Lees verder in HLN.

3 maart 2023
Onze P2 speelde een sterke wedstrijd tegen één van de kopploegen: Ternat. Tot 2x toe kwamen onze dames op voorsprong na telkens een doelpunt van Champions-league niveau maar de zeer spannende en aantrekkelijke derby eindigde uiteindelijk op een billijk gelijkspel.
Proficiat dames en coach !
4 maart 2023
P1 wint met 1-0 van Veltem. Moeilijke wedstrijd tegen een stug Veltem dat eigenlijk meer verdiende of toch niet….je moet ze er maar in stampen!We onthouden Leeuw Brucom 3 points en de rest willen we snel vergeten op weg naar de final 4.
FORZA Leeuw Brucom !

P1 verliest halve finale beker v Brabant op Herent met 4-1.
Met veel afwezigen trokken we met enige vrees naar Herent. Maar er werd gevochten met een leeuwinnenhart en uiteindelijk mogen we zeer fier zijn op onze ploeg die vanaf minuut 20 niet meer veel moest onderdoen voor leider Herent.
Proficiat Dames.

29 januari 2023 Onze P2 wint het belangrijke duel tegen Gr.Dilbeek met 4-2!
Van een geslaagde zondag gesproken!
28 januari 2023. P1 wint 3-1 van Boutersem en doet daardoor haasje-over hop naar de 3e plaats. Onze Leeuwinnen waren voortdurend de dominante ploeg met tal van kansen, maar een ongelukkige owngoal hield Boutersem in de wedstrijd 1-1 rust.
Na de rust hetzelfde spelbeeld en bij 2-1 pakte onze Kass een penalty zodat we wat later dan toch de wedstrijd konden beslissen:3-1
Proficiat dames !

16/10/2022
Het zit erop. Stefan Berth is voetballer af. De 45-jarige Lembekenaar viel zondag in de slotfase voor een allerlaatste keer in bij tweedeprovincialer Leeuw-Brucom, waar hij aan zijn negende seizoen bezig was. Lees verder in Het Nieuwsblad.be
en ook in Het Nieuwsblad.be van 22/10

Wat een manier om een zondag door te brengen!
Lekker eten van Nesta! 😋 een sprankelende 5-1 overwinning in de strijd der Leeuwen 🦁 Prachtig gewoon! Wij danken uiteraard onze sponsors die we met de footlunch in de watjes hebben gelegd!
Maar onze grootste dank vandaag gaat uit naar DE CAPI! Jarenlang onze rots in de branding! Een waardig afscheid voor een ware clublegende! 1000x dank voor alles wat je onze club hebt gegeven! Een waar voorbeeld voor de vele jonge spelers die onze club rijk is!

Einde Bekeravontuur : OHL – Leeuw Brucom 11-0.
We begonnen goed aan de wedstrijd en speelden aardig mee. Maar na 15 min vond Leuven de opening al rook deze zo veel naar offside als Leuven naar Stella. Daarna kenden we een zwak moment en Leuven kon gaan rusten met een 4-0 bonus.
Na de rust starten we nog sterk, maar eens de 5-0 stak Leuven de stadionverlichting aan maar bij ons ging het licht uit.
Al bij al een mooie ervaring rijker.
Nu opnieuw focus op competitie met woensdag (naar Boutersem) en zaterdag (thuis tegen Kester-Gooik) belangrijke wedstrijden voor de boeg.

Versterking van onze staf :
Alain Lecluyse wordt T2 bij onze P1, hij zal Christian Agneessens bijstaan met zijn rijke kennis en ervaring in het damesvoetbal. Want Alain is voor velen geen onbekende: hij was jaren actief bij oa RSCA en OHL.
Welkom Alain en succes!

Welkom aan Clara Bekaert, keeper komt over van Irlande Auderghem (D2) Clara speelde er 5 jaar en speelde 3 jaar geleden kampioen in P1 en won toen ook de beker van Waals Brabant. Ze is de tweelingzus van onze Alix en dat is er uiteraard duidelijk aan te zien😊. Veel succes Clara !

Met grote trots stellen wij u voor aan onze nieuwe Trainsters van onze P2 : Sofie Devillé. Voor velen geen onbekende, maar hieronder lijsten we toch graag eens haar carrière op als speelster en als trainster.
Welkom Sofie en veel succes met deze mooie uitdaging.

De BMW Louyet Cup 2022

Wat een editie! Wat een doelpunten! Wat een talenten.Terwijl PSG met monsterbedragen een speler langer bij de club kan laten tekenen, lieten de talenten van bij ons, zien dat geld niet alles is. Onder een stralende zon zagen de toeschouwers hoe Bouyaka🥇 met de eerst plaats ging lopen! Het podium werd vervolledigd door FC Tekkers🥈en Bakuna Matata! 🥉CP Leeuw ging met de fair play beker lopen 🏆Vriendelijke jongens moeten we toegeven 😉De laatste beker die werd uitgedeeld was de zuipbeker 🍺🏆 die werd uiteindelijk gezopen… euh gewonnen door ZVC Racing Reds! Een dikke merci aan alle ploegen, supporters en natuurlijk de vrijwilliger voor een top editie! Wij hopen jullie volgend jaar terug te zien! Tot dan! #VamosLeeuwBrucom❤️💛 (D.M)

mei 2022. Eerder dit jaar hadden wij een post van 3 spelers die al 25 jaar bij onze club zaten . Gisteren hebben wij sportief afscheid genomen van eentje daarvan. Wesley ‘Wezze’ Michiels stapte gisteren voor de laatste keer het veld op in onze kleuren 25 jaar dedication en clubliefde, enkel de Maldinis en Tottis van deze wereld doen het hem na, maar geen van die mannen heeft zo een afscheid gekregen! Afsluiten met een derby tegen Zuun en dan nog scoren ook! (Of waren het er 5?). Ne grote meneer die alle normen en waarden van onze club bezit en die ook altijd tentoon stelt. Maar wees niet getreurd, wie deze klasbak in levende lijve wilt zien, zal nog kansen genoeg krijgen. Wezze zal onze staf van de P4 versterken met zijn expertise zowel op als naast het veld!
Merci Wezze! Voor alles!
Eerste junior ploeg van SK Leeuw.
April 2022. Onze u13’en trokken voor hun laatste match van het seizoen richting Haacht. De eerste 2 kwartiertjes namen we een zondagse start. De combinaties lukten niet en er was veel stilstand. De tegenstander maakte hier gebruik van en scoren lukte het wel. Nadien schoten onze Leeuwinnen in actie. We begonnen terug te combineren en slaagden erin enkele knappe goals te scoren. We wonnen de match uiteindelijk met een knappe 8-13 score.Voor sommige meisjes was dit de laatste match als u13. Zij spelen volgend seizoen bij onze u16 meisjes. Ik wens hen dan ook veel succes bij het vervolg van hun carrière. Trots op deze toppers!!!
Ps: ook een welgemeende dank je wel aan alle ouders om wekelijks klaar te staan en ons door weer en wind te steunen! (M-B.E)
April 2022. U16 meisjes sluiten de competitie af met 2 zeges! Vandaag stond de uitgestelde match op SK Laar op het programma om 13u30. Met in het achterhoofd dat er ook nog om 17u15 op Dames Ternat diende gevoetbald te worden werd een 0-2 voorsprong bij elkaar gevoetbald waarna de match gecontroleerd verder uitgespeeld werd zonder zelf kansen weg te geven zodat de zege veilig gesteld werd. De meisjes gingen op hun elan door op Ternat en kwamen 0-1 voor maar verloren hun concentratie wat en ook de vermoeidheid begon te spelen. Een 2-1 achterstand werd alsnog omgebogen naar een 2-3 voorsprong maar Ternat kwam alsnog langszij maar in de allerlaatste minuut wisten de u16 alsnog de 3-4 winning goal te maken vanuit hoekschop. Hiermee hebben ze alvast hun doorzettingsvermogen getoond en hebben ze alvast getoond dat ze klaar zijn voor de overstap naar de Dames volgend seizoen … de Dames krijgen alvast jeugdig geweld en talent erbij volgend seizoen! Proficiat meisjes om op 1 namiddag 2 lastige uitmatchen af te sluiten met 2 mooie en oververdiende zeges!
17 april 2022,KSC.Machelen. Na een ware heldenstrijd verzekeren onze Leeuwen zich van het behoud in 2de provinciale 😍 Na de rust werd een 2-0 achterstand omgezet in de 2-3 winst, op deze manier pakken we de cruciale 3 punten naar huis mee. 💯 Goed weer, Parijs Roubaix en uw favoriete voetbalclub die wint en het behoud afdwingt, moeten we nog iets meer hebben? 🤔 Ik alvast niet! 😎 Niet te vergeten: Een zalige Pasen gewenst van onze rood gele leeuwen 🐇🦁PS: Gisteren bogen de jongens van onze P4 ook een 2-0 achterstand om tegen leider Rhodienne, zo zijn ze de enigste ploeg die 6/6 pakt tegen de leider 😉#VamosLeeuwBrucom❤💛
10 april 2022. Wat een geslaagde 3de Footlunch van dit seizoen! 😍 Goed eten, goed weer en vooral een groep top mensen. Wij willen dan ook alle sponsors bedanken. Zowel degene die aanwezig waren als degene die niet aanwezig waren! Dankzij jullie kunnen wij voortbestaan! Merci!
P1 wint laatste competitie thuismatch tegen een moedig Sparta Lombeek en kleurde de wedstrijd met enkel beauty’s van doelpunten. Eindstand 11-0 Proficiat dames! (D.M.)
2021-2022. – P1 –
U13M: onze meisjes zijn bezig aan een heel knap seizoen met vele zeges. Vandaag stond Veldkanteva’s op het programma. Onze Leeuwinnen speelden mooi en aanvallend voetbal en mochten zo genieten van een knappe 3-18 overwinning.Zin om deze meisjes te vergezellen op training? Altijd welkom op maandag en woensdag van 18u tot 19u15. ⚽️❤️💛(foto van op Perk 0-16 overwinning) (M-B.E)
9 april 2022. Elk jaar is de match tegen Pepingen-Halle een sensatie! Met de wind in de rug en een pizza in de maag van Margot, scoorde ze midden eerste helft de 1-0. Vreugde alom . De tweede helft begon overmoedig en leverde een jammere gelijkstand op. Bijna kregen de coaches een hartaanval maar de P3 verraste de laatste 10 min met 2 extra goals. Deze spannende en schitterende match eindigde 3-1. Zo eindigt het P3 seizoen toch nog winnend ?.Al moet de P3 wel de winnerskreet nog leren 😉(M.V.)
30 januari 2022: P1 wint 1-3 op Wijgmaal (4e) en blijft zo steviger in 3e positie. Inde eerste helft kwam een goed uitgeslapen Leeuw Brucom via de Wakkerzeelsebaan vlotjes 0-3 voor. Kort na de rust milderde Wijgmaal en werd het nog een paar keer warm. Maar eens de rust was teruggekeerd speelden onze leeuwinnen de wedstrijd rustig uit met nog tal van kansen. Forza Leeuw Brucom ! (D.M.)
12 december 2021. P1 wint 3-0 van Boutersem. In een potige wedstrijd was het soms letterlijk knokken om de dik verdiende overwinning thuis te houden. Het was pas kort na de rust dat de geslepen tegenstander van ervaring zat werd en we konden scoren. De beloofde spaghetti van de trainer na 9 op 9 komt er aan! Proficiat dames !
5 december 2021. Een vroege voorsprong verdedigen tot de laatste seconden? En zo met 1-0 winnen van schepdaal. ⚽️ #VamosLeeuwBrucom
4 december 2021. Onze P3 speelde de rasechte derby op Pepingen-Halle. In een gesloten wedstrijd waren de betere kansen voor ons, al hield Laura Tudts met een wondersafe kort na de rust onze netten schoon. Dat was ook de enige kans voor Halle. Wij van onze kant kwamen er voetballend goed uit, maar de frisheid ontbrak voor de final touch. Eindstand 0-0. Voor ‘onze’ Karen was het ook een blij wederzien met de ploeg waar ze jaren het mooie weer heeft gemaakt ; vandaar dat het vandaag dan ook bitter koud was in Pepingen 😊.Proficiat Youngsters! FORZA Leeuw Brucom ! (D.M.)
30 oktober 2021. Onze P1 won de bekermatch met 1-4 op Huldenberg, de ongeslagen leider in P2. Een overtuigende overwinning die nooit in het gedrang kwam; aan de rust was het al 1-3 en in de 2e helft deden we daar nog een streep bij
(zie filmpje op onze Facebook). Huldenberg begon 10 spoken en 1 spin te zien en na de wedstrijd kregen we ons verdiend stukje pompoen-cake. In de mist van een sigaar doken we de Halloween nacht in. Proficiat dames !
29 oktober 2021. P2 verliest op Tervuren met 4-2. Onze 10 moedige dames speelden een zeer verdienstelijke wedstrijd en hadden nog net voldoende kracht over voor een mooie lach op de foto. #voetbalisplezant
24-10-2021 P2 Leeuw Brucom – KHO.Huizingen 4 – 0 (Foodlunch)
23 oktober 2021. P1 Leeuw Brucom – BX.Brussel 16 – 0
22 oktober 2021. P2 dames speelde een fel bevochten strijd tegen Zemst. De wedstrijd was een staaltje van wilskracht
en inzet. Eind uitslag 4-4 proficiat dames. Zo blijven verder werken.
16 oktober 2021. P1 wint 5-1 van RWL Wolfsdonk en schuiven op naar de 6e plaats.
Volgende week is er een vriendschappelijke match thuis tegen Bx Brussel en op 30/10 is er de beker van Brabant op Huldenberg. Proficiat dames!
16 oktober 2021. En de eerste 3 punten zijn binnen voor onze P3! 🥳💪Leeuw Brucom – Haren: 1-0.
9 oktober 2021 P1 : Veltem – Leeuw Brucom 4-4 Winnen doe je met zijn allen en verliezen ook; en soms kan dat in 1 match. Van 0-4 voor naar 4-4 gelijk. Hoe ga je dit thuis uitleggen?
3 oktober 2021. Verdiende 4-1 overwinning van onze P1 tegen Wijgmaal. Van in het begin kansen in overvloed maar het duurde wel even om de geruststellende kloof te slaan. Proficiat dames !
3 oktober 2021. Onze P3 verloor met 0-11 van RWDM die een klasse te sterk waren. Maar we hebben als ploeg gevochten en alles gegeven tot het einde! Top!
12 september 2021 Nieuwe Coach P1?
11 september 2021. P1 competitiestart met een 3-3 op Boutersem.

Tony Paridaens :
“Dit is een speciale match voor mij

Met Kester Gooik krijgt de fusieclub zondag al een titelkandidaat voor de voeten.
Groot-Dilbeek, Asse-Zellik, Kraainem en Kester-Gooik zullen dingen naar de titel”, meent trainer Tony Paridaens. “Ons doel is de middenmoot, met graag uitschieters tegen de toppers. In het voorbije coronaseizoen waren we met 13 op 15 de verrassing, maar het wordt bijzonder moeilijk dat te evenaren.
De spelerskern bleef ongewijzigd, terwijl onze voorbereiding er alvast mocht zijn. Intussen ben ik elf jaar bij Leeuw Brucom, met twee jaar onderbreking bij Kester Gooik. Het is dus een speciale match voor mij, ook omdat collega Danny Vierendeel bij KVKG assistent-trainer is. 01/09/2021 om 20:37 door lbh.

Stefan Berth (44) is oudste speler in Vlaams-Brabant: “Ik voel me terug een jonge hinde” Lees verder in HLN

Stefan Berth staat fysiek nog altijd paraat tussen zijn jonge ploegmakkers.

De U21 wonnen zaterdag 5 september 2021 hun eerste competitiewedstrijd thuis van Lennik met 6-0. Proficiat aan de spelers en staf.

Aangezien we bij Leeuw Brucom het vrouwenvoetbal een warm hart toedragen, organiseerden we op 1 september een Futbalista-evenement voor meisjes van 6 tot 12 jaar. Ook onze Red Flames begonnen ooit als meisje aan hun voetbalcarrière. Kon je er niet bijzijn op 1 september maar wil je als meisje kennismaken met voetbal (of ken je meisjes die willen leren voetballen), kom dan gerust naar onze gratis vervolgtrainingen van 6, 8 en 13 september.

Futbalista Festivals VOOR MEISJES
Futbalista Festivals zijn ludieke voetbalspelletjes en technische circuits, maar ook penaltyshots en kleine wedstrijden. Futbalista Festivals zijn supercoole voetbaldagen in een toffe, speelse sfeer.
… en dat enkel met andere meisjes!
Ben je tussen 5 en 12 jaar en hou je van voetballen? Speel je al bij een club of heb je nog nooit voetbal gespeeld? Wil je voetbal op een speelse manier ontdekken? Dan zijn Futbalista Festivals voor meisjes de perfecte voetbaldagen om je uit te leven. Naast de tientallen spelletjes, oefeningen en uitdagingen is er trouwens voor elke deelneemster een leuk aandenken voorzien.

Wij verwelkomen Dirk Desmedt die vanaf volgend seizoen de rol van TVJO zal opnemen bij onze club,
om zo de jeugdopleiding te versterken.
Dirk zal samen met onze technische staf de sportieve lijnen van de jeugdwerking vorm geven. Dirk is in het verleden al actief geweest bij SK Leeuw als jeugdtrainer en trainer van de eerste ploeg. Nu is hij actief als trainer van de reserven van Pepingen Halle.
Welkom in onze nieuwe Club!

3 juli 2021 BMW Louyet Cup Dames
4 juli 2021 BMW Louyet Cup Heren

Red Flame Detruyer gaf in mei 2020 voetbaltraining aan Leeuwse meisjes. Bedankt en proficiat aan allen die hun steentje
bijdroegen aan deze prachtige organisatie!

11 oktober 2020 Onze rood gele helden hebben de derby tegen Huizingen winnend afgesloten met 0-1 ? Volgens de voetbalkenners een ware hold-up ? maar daar treuren wij natuurlijk niet om! Om het met een welbekend gezegde te verwoorden. “Drei punten en de rest is cinema” ?Doelpuntenmaker van dienstGlenn Van Roy ⚽️Keep up the good work lads!

Fusieclub Leeuw-Brucom: “Gezondheid gaat nu even voor op competitiesport”