Archief

9 oktober 2021 P1 : Veltem – Leeuw Brucom 4-4 Winnen doe je met zijn allen en verliezen ook; en soms kan dat in 1 match. Van 0-4 voor naar 4-4 gelijk. Hoe ga je dit thuis uitleggen?
3 oktober 2021. Verdiende 4-1 overwinning van onze P1 tegen Wijgmaal. Van in het begin kansen in overvloed maar het duurde wel even om de geruststellende kloof te slaan. Proficiat dames !
3 oktober 2021. Onze P3 verloor met 0-11 van RWDM die een klasse te sterk waren. Maar we hebben als ploeg gevochten en alles gegeven tot het einde! Top!
12 september 2021 Nieuwe Coach P1?
11 september 2021. P1 competitiestart met een 3-3 op Boutersem.

Tony Paridaens :
“Dit is een speciale match voor mij

Met Kester Gooik krijgt de fusieclub zondag al een titelkandidaat voor de voeten.
Groot-Dilbeek, Asse-Zellik, Kraainem en Kester-Gooik zullen dingen naar de titel”, meent trainer Tony Paridaens. “Ons doel is de middenmoot, met graag uitschieters tegen de toppers. In het voorbije coronaseizoen waren we met 13 op 15 de verrassing, maar het wordt bijzonder moeilijk dat te evenaren.
De spelerskern bleef ongewijzigd, terwijl onze voorbereiding er alvast mocht zijn. Intussen ben ik elf jaar bij Leeuw Brucom, met twee jaar onderbreking bij Kester Gooik. Het is dus een speciale match voor mij, ook omdat collega Danny Vierendeel bij KVKG assistent-trainer is. 01/09/2021 om 20:37 door lbh.

Stefan Berth (44) is oudste speler in Vlaams-Brabant: “Ik voel me terug een jonge hinde” Lees verder in HLN

Stefan Berth staat fysiek nog altijd paraat tussen zijn jonge ploegmakkers.

De U21 wonnen zaterdag 5 september 2021 hun eerste competitiewedstrijd thuis van Lennik met 6-0. Proficiat aan de spelers en staf. 

Aangezien we bij Leeuw Brucom het vrouwenvoetbal een warm hart toedragen, organiseerden we op 1 september een Futbalista-evenement voor meisjes van 6 tot 12 jaar. Ook onze Red Flames begonnen ooit als meisje aan hun voetbalcarrière. Kon je er niet bijzijn op 1 september maar wil je als meisje kennismaken met voetbal (of ken je meisjes die willen leren voetballen), kom dan gerust naar onze gratis vervolgtrainingen van 6, 8 en 13 september.

Futbalista Festivals VOOR MEISJES
Futbalista Festivals zijn ludieke voetbalspelletjes en technische circuits, maar ook penaltyshots en kleine wedstrijden. Futbalista Festivals zijn supercoole voetbaldagen in een toffe, speelse sfeer.
… en dat enkel met andere meisjes!
Ben je tussen 5 en 12 jaar en hou je van voetballen? Speel je al bij een club of heb je nog nooit voetbal gespeeld? Wil je voetbal op een speelse manier ontdekken? Dan zijn Futbalista Festivals voor meisjes de perfecte voetbaldagen om je uit te leven. Naast de tientallen spelletjes, oefeningen en uitdagingen is er trouwens voor elke deelneemster een leuk aandenken voorzien.


Wij verwelkomen Dirk Desmedt die vanaf volgend seizoen de rol van TVJO zal opnemen bij onze club,
om zo de jeugdopleiding te versterken.
Dirk zal samen met onze technische staf de sportieve lijnen van de jeugdwerking vorm geven. Dirk is in het verleden al actief geweest bij SK Leeuw als jeugdtrainer en trainer van de eerste ploeg. Nu is hij actief als trainer van de reserven van Pepingen Halle.
Welkom in onze nieuwe Club!


3 juli 2021 BMW Louyet Cup Dames
4 juli 2021 BMW Louyet Cup Heren


Red Flame Detruyer gaf in mei 2020 voetbaltraining aan Leeuwse meisjes. Bedankt en proficiat aan allen die hun steentje
bijdroegen aan deze prachtige organisatie!


11 oktober 2020 Onze rood gele helden hebben de derby tegen Huizingen winnend afgesloten met 0-1 ? Volgens de voetbalkenners een ware hold-up ? maar daar treuren wij natuurlijk niet om! Om het met een welbekend gezegde te verwoorden. “Drei punten en de rest is cinema” ?Doelpuntenmaker van dienstGlenn Van Roy ⚽️Keep up the good work lads!

Fusieclub Leeuw-Brucom: “Gezondheid gaat nu even voor op competitiesport”

RINGTV.BE